Hatha Yoga Ede

In volledige aandacht ontspannen

Algemene voorwaarden

1. Je volgt de lessen op eigen risico. Voer de houdingen uit met respect voor het lichaam zonder grenzen te overschrijden. Heb je specifieke klachten of lichamelijke beperkingen, bespreek deze dan met de docent. In geval van twijfel overleg met je huisarts, specialist of therapeut over deelname aan de lessen.

2. Kun je niet deelnemen aan de les, meld je dan tijdig af per sms of per e-mail, om zo anderen de mogelijkheid te geven een les in te halen

3. Eigen vakanties en anderszins verzuimde lessen zijn voor rekening van de cursist. Indien mogelijk kun je na overleg verzuimde lessen inhalen.

4. Het cursusjaar bestaat uit vijf blokken:

  zomervakantie - herfstvakantie  
  herfstvakantie - Kerstvakantie  
  Kerstvakantie - voorjaarsvakantie  
  voorjaarsvakantie - meivakantie  
  meivakantie - zomervakantie  

5. Door inschrijving verbind je je voor een heel blok. Je betaalt het cursusbedrag in één keer. Restitutie van cursusgeld is niet mogelijk.

6. Als je niet meer wilt deelnemen aan het volgende blok, dien je dit minstens 2 weken van tevoren aan te geven. Bij niet tijdig doorgeven, ben je verplicht de volgende periode te betalen.

7. Het cursusbedrag dient voor de start van het lessenblok te zijn betaald. Wanneer het cursusbedrag niet tijdig is ontvangen of een betalingsachterstand is opgelopen dan kan de toegang tot de les worden ontzegd.

8. Bij zwangerschap kan je ervoor kiezen de lessen gewoon te blijven volgen of over te stappen naar de zwangerschapsyoga. De kosten worden dan verrekend.

9. Hatha Yoga Ede is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal en schade van persoonlijke eigendommen.