Zwangerschapsyoga

Er zijn geen lessen in mijn ruimte, maar door middel van video lessen kun je voorbereiden op de bevalling. Ervaringen kun je altijd delen en zo nodig kan ik helpen oefeningen aan te passen of extra te geven.

Je kunt kiezen uit een serie van 5 lessen: ademhaling, bekkenbodem, onderrug, weeën opvangen en ontspannen .
De serie van 12 lessen is aangevuld met: maagzuur, vocht vast houden, mindset, kracht, bovenrug, contact maken met je kindje en een les voor ná de bevalling.

Door op de link te drukken krijg je een video met een korte les. https://youtu.be/GYKkona1hu4

Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw, maar ook in die van het kindje in de buik.
Yoga bied je een kans deze fase bewust te ervaren en jullie (jezelf, je kindje en je partner) voor te bereiden op de bevalling.

Tijdens de bevalling weet het lichaam wat het moet doen, dat kan alleen als jij je ontspant en je overgeeft aan het Hier en Nu. In het Hier en Nu vindt alles plaats: mooie bijzondere momenten, maar ook nare vervelende momenten. Het ene kan niet zonder het andere, als je dit aanvaardt komt er al meer rust en ontspanning.

Yoga geeft je zelfvertrouwen en de kracht om te ontspannen in moeilijke momenten, zodat het lichaam kan doen wat het moet doen.

Tijdens de lessen is er veel aandacht voor de ademhaling, want die kun je het beste gebruiken bij het opvangen van de weeën. Ook is er aandacht voor het kindje in de buik en vooral het luisteren naar jezelf, om bewust te zijn wat jij nodig hebt.

Ervaring met yoga is niet nodig om deel te nemen.

Kosten:        5 video’s € 45,00 en 12 video’s € 100,00

Je krijgt iedere week een link om de video te bekijken via Youtube en deze blijven 2 weken online zichtbaar.
Sommige verzekeringen vergoeden zwangerschapsyoga.

Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.


Contact to us